Close

Debiteuren­administratie opvolgen

Focus op uw klanten, niet op administratie

Verspil geen tijd met debiteuren­administratie

Klantentevredenheid is een prioriteit binnen uw organisatie. Toch hoeft u uw debiteurenadministratie niet helemaal zelf te doen. Als ondernemer hebt u meer dan genoeg aan uw hoofd. Besteed uw klantenadministratie uit aan Commercial Finance Group. Wij bouwen een professionele en efficiënte relatie op met uw debiteuren en volgen de administratie van uw debiteurenbestand van a tot z op. En dat terwijl u alle controle behoudt over afspraken en procedures.

Wat is debiteuren­administratie?

Laat uw debiteurenadministratie aan ons over.

Debiteurenadministratie is het beheer van alle openstaande facturen. U houdt een overzicht met welke debiteuren u nog moeten betalen, hoeveel elke factuur bedraagt en wat de uiterste betaaltermijn is. Als een debiteur niet betaalt binnen de afgesproken termijn, stuurt u herinneringen en aanmaningen

Als u een goed zicht hebt op uw debiteurenadministratie weet u precies hoeveel geld er op elk gegeven moment op uw rekening staat. Tenzij uw debiteuren niet tijdig betalen natuurlijk. Maar ook dan zorgt Commercial Finance Group ervoor dat uw cashflow op ieder moment op peil blijft met voorfinanciering.

Voor wie regelen wij de debiteuren­administratie?

Als u …

  • een kmo bent
  • een minimale jaaromzet van € 120.000 hebt
  • geen of onvoldoende tijd hebt om te besteden aan de opvolging van uw administratie
  • het vervelend vindt om achter uw centen aan te zitten bij mensen met wie u een commerciële relatie hebt

Dan helpt Commercial Finance Group u graag met uw debiteurenadministratie. Ook als uw onderneming in een (tijdelijk) dipje zit. Door onze jarenlange ervaring met kmo’s weten we precies wat u nodig hebt zodat wij u ten volle kunnen ontzorgen.

Hoe volgen wij uw debiteuren­administratie op?

Wij hanteren drie belangrijke uitgangspunten:

We houden rekening met de wensen van uw klanten

Hebt u betaalafspraken vastgelegd met uw klanten? Dan blijven die regels gelden. Wij behandelen uw klanten altijd met warmte en respect.

We stemmen de debiteurenadministratie af op uw organisatie

We volgen de dagelijkse debiteurenadministratie op en zorgen ervoor dat die naadloos aansluit op de service die u verleent.

We nemen elke vraag en onbetaalde factuur uit handen

U hebt uw handen vol met de groei van uw bedrijf. Laat de dagelijkse opvolging van uw debiteuren dus met een gerust hart aan ons over.

Waarom uw debiteuren­administratie uitbesteden?

Als Commercial Finance Group uw debiteurenadministratie opvolgt, geniet u van volgende voordelen:

  • Tijdswinst – Als ondernemer komt u altijd handen te kort. Laat uw administratie aan ons over en besteed uw tijd aan de groei van uw organisatie.
  • Volledige controle – U bepaalt zelf welke rappelprocedures, termijnen en afspraken u hanteert. U hoeft ook niet uw hele klantenportefeuille over te dragen. Zo houdt u zelf de touwtjes in handen.
  • Continuïteit – Uw klanten hebben een professioneel contact die uw facturen en administratie tot in de puntjes opvolgt. Met kennis van zaken en een efficiënte werkwijze.
  • Gemoedsrust – Zet gerust een streep door ‘debiteurenadministratie’ op uw to-dolijst. Dat is alvast een zorg minder in uw drukke werkweek.

Meer diensten van Commercial Finance Group

Voorfinanciering van uw facturen

Vaak hebt u een groot bedrag aan openstaande facturen, terwijl uw organisatie een onmiddellijke cashbehoefte heeft. Bovendien hebt u geen of (te) weinig tijd om te besteden aan de inning van de openstaande facturen. Commercial Finance Group voorziet voorfinanciering: wij betalen tot 90% van uw onbetaalde facturen binnen 48 uur.

Meer over voorfinanciering
Kredietanalyse van uw klanten

Hoeveel weet u over de kredietwaardigheid van uw klanten? Bij al onze services voorzien wij een gratis kredietanalyse van al uw klanten en prospecten. Wij onderzoeken voor u hoe solvabel uw klanten zijn. Dat geeft u meer zekerheid zodat u zonder zorgen kunt ondernemen.

Meer over kredietanalyse

Houd uw werkkapitaal in balans

Uw debiteuren hebben een grote invloed op uw werkkapitaal. En zonder voldoende werkkapitaal, is het onmogelijk om uw financiële verplichtingen na te komen. Laat u dus niet afleiden door debiteurenadministratie. Dankzij de administratieve opvolging van Commercial Finance Group, hebt u de tijd en middelen om uw bedrijf te doen groeien.