Close

Financiering van uitgaande facturen

Binnen de 48 uur weer liquide middelen

Factuur financiering

Zonder voldoende liquide middelen is (verder) groeien haast onmogelijk. Een snelle financiering is daarom van cruciaal belang. 

CFG vergroot de financiële draagkracht van uw onderneming en financiert uw omzet binnen 24 tot 48 uur. Een financiering tot 90% van de uitstaande goedgekeurde facturen (incl. BTW) wordt ter beschikking gesteld in uw rekening-courant. U betaalt alleen interest op de effectief opgenomen bedragen en voor de periode dat u ze opgenomen heeft. 

Waarom uitgaande facturen financieren?

Factoring
Soms heeft uw onderneming extra liquide middelen nodig, bijvoorbeeld om te groeien. Met factoring bij CFG bent u verzekerd van voldoende middelen om te kunnen ondernemen, want dat is waar u als ondernemer mee bezig wilt zijn. Daarnaast kosten opdrachtgevers die uw facturen (te) laat betalen uw onderneming veel tijd en geld. CFG zorgt ervoor dat tot 90% van de uitstaande en goedgekeurde facturen binnen 24 tot 48 uur ter beschikking worden gesteld in uw rekening-courant.

Wanneer komt u in aanmerking?

Bij CFG focussen we voornamelijk op de K van Kmo; kleine, jonge, (snel)groeiende ondernemingen met een minimale jaaromzet vanaf €120.000 euro. Ook Kmo’s die geconfronteerd worden met een (tijdelijk) dipje proberen we te helpen. Door onze jarenlange ervaring met ondernemers binnen Kmo’s kennen we precies de wensen en de noden en doen we waar we goed in zijn: ontzorgen.

Hoe werkt de financiering van uitgaande facturen?

In drie eenvoudige stappen: 

U sluit een partnership met ons af

Dit kan eenvoudig en snel door hier contact op te nemen met ons en is vaak binnen enkele dagen geregeld. 

U draagt de facturen met bijlage over

Zodra ons partnership rond is kunt u meteen de facturen op uw klanten overdragen Dat kan dagelijks, wekelijks, maandelijks: net wanneer u wilt. 

U ontvangt het geld binnen 48 uur op uw rekening

Wij storten binnen 48 uur (meestal binnen 24 uur) 90% van de aangeleverde goedgekeurde facturen op uw rekening-courant. 

Extra: kredietanalyse voor al uw klanten

Bij al onze services bieden wij gratis de mogelijkheid om kredietanalyses te doen bij uw klanten. Dit geeft u een stuk meer zekerheid en zorgt ervoor dat u met een gerust hart kunt ondernemen.