Close

Over Commercial Finance Group

Uw bankonafhankelijke factoringmaatschappij

Maak uw afspraak

Uw partner in financiële daadkracht

Commercial Finance Group bv (CFGEurope) is de Europese afdeling van The Commercial Finance Group, een 100% bankonafhankelijke factoringgroep ontstaan in 1976 in de Verenigde Staten. Met filialen in Canada en Australië heeft onze invloed zich wereldwijd verspreid.    

Wij verstrekken voorfinanciering aan kmo’s met een omzet vanaf 120.000 euro. Of u nu wilt groeien of een tijdelijke uitdaging wilt overwinnen, wij staan aan uw zijde. Bij Commercial Finance Group werken wij samen aan uw groei en succes.

4 redenen om voor ons te kiezen

Snelle financiering

Bij Commercial Finance Group financieren we facturen die voor betaling zijn goedgekeurd binnen 24 tot 48 uur. Tijd is geld, daarom zorgen we ervoor dat uw bedrijf snel toegang heeft tot de nodige middelen. 

Proactieve follow-up

Een goed georganiseerd en professioneel debiteurenbeheer is essentieel voor uw bedrijfssucces. Wij bieden proactieve opvolging en ondersteuning van uw facturen, zodat u meer tijd heeft voor uw hoofdactiviteiten.

Zorgeloze administratie

Wij nemen uw debiteurenbeheer uit handen en ontzorgen u van uw administratieve lasten. Laat stress over onbetaalde facturen varen. Wij regelen alles met veel respect voor uw klanten.

Flexibele voorschotten

Wij streven ernaar om u voldoende ademruimte te geven. Daarom geniet u van flexibele concentratieclausules. U kiest ook zelf wanneer u uw voorschotten opneemt. 

Onze missie

Als volledig onafhankelijke speler in de financiële sector richten wij ons tot ondernemers die streven naar autonomie en groei. Of u nu een beginnende, kleine of snelgroeiende onderneming bent of zich in een kortstondig dipje bevindt, wij staan tot uw dienst. 

Onze voornaamste missie is u de meest geschikte oplossing bieden om te voorzien in uw bedrijfskapitaal, cashflow en debiteurenbeheer. Wij begrijpen dat elk bedrijf uniek is en daarom leveren wij een flexibele service op maat die naadloos aansluit op uw noden. Uw succes is ons doel. 

Onze visie

Commercial Finance Group wil uw kmo de kans geven om vooruit te kijken. Wij begrijpen dat uw bedrijf draait om wat u doet, niet om wat u heeft. We willen een brug slaan tussen uw doelen en uw financiële realiteit. Voor kleine ondernemingen die niet bij een bank terechtkunnen, voorzien wij een “weg naar bankbaarheid”. Zo krijgt u de financiële ademruimte die u nodig heeft om te groeien.

Onze waarden

Flexibiliteit

Omdat we bankonafhankelijk zijn, kunnen we flexibele oplossingen aanbieden die perfect aansluiten bij de behoeften van onze klanten. Zijn uw noden op een bepaald moment hoger? Geen zorgen, alles is bespreekbaar.

Kwaliteit

We zijn altijd op zoek naar manieren om onze werkwijze te verbeteren en doen er alles aan om onze uitstekende reputatie waar te maken. Onze processen meten en bewaken is daarbij essentieel.  

Respect

We hebben veel respect voor onze klanten, hun debiteuren en ons personeel. Daarom zijn onze offertes klaar en duidelijk, zonder verborgen kosten. We doen er ook alles aan om een aangename relatie op te bouwen met uw debiteuren.