Close

Onze factoringdiensten

Voor uw bedrijf is alleen het grootste vertrouwen goed genoeg. Daarom nemen we de tijd om uw bedrijf volledig te doorgronden en uw noden te begrijpen. Verruim uw werkkapitaal en geef uw bedrijf de kans te groeien.

Maak uw afspraak
Snelle financiering
Proactieve follow-up
Zorgeloze administratie
Flexibele voorschotten

Reken op onze expertise

 

Facturen voorfinancieren

Groeien zonder liquide middelen is als dweilen met de kraan open. Geef uw bedrijf de kans om te groeien en kies voor een snelle financiering van uw uitgaande facturen. Het geeft uw bedrijf de financiële draagkracht die het nodig heeft om verder te ontplooien. Dankzij het voorfinancieren van uw uitgaande facturen heeft u de zekerheid dat 90% van uw facturen binnen de 48 uur beschikbaar zijn op uw rekening-courant.  

Meer over voorfinanciering

Debiteurenbeheer

De administratie kan wel eens als een rompslomp aanvoelen. Bovendien neemt het een ton energie weg dat u productiever zou kunnen spenderen. Wij nemen de opvolging van uw debiteuren voor onze rekening. Zo bent u steeds zeker van een snelle betaling en kan u zich focussen uw bedrijfsactiviteiten.  

Meer over debiteurenbeheer

Kredietanalyse

Wilt u de kredietwaardigheid van bestaande of potentiële debiteuren controleren? Maak gebruik van onze kredietanalyse waarbij we hun solvabiliteit onder de loep nemen.

Meer over kredietanalyse

Geef uw bedrijf de kans te groeien met onze factoringdiensten