Close

Opvolging van uw debiteurenadministratie

Spendeer meer tijd aan productieve zaken, minder aan administratie

Opvolging van uw debiteurenadministratie

De administratieve opvolging van uw debiteurenbestand vergt veel tijd en inzet. Opdat u zich op meer productieve taken zou kunnen concentreren, beheert CFG uw debiteurenportefeuille. U bent niet verplicht uw volledige debiteurenportefeuille over te dragen! Uw vaste contactpersoon bouwt een professionele en efficiënte relatie op met uw debiteuren. Uw contactpersoon beschikt over de nodige vakkennis om voor u de beste aanpak te bepalen en snel uw vorderingen te innen. Bovendien bepaalt u zelf, in samenspraak met CFG, welke rappelprocedures u wenst te implementeren. 

Waarom uw debiteurenadministratie uitbesteden?

Opvolging debiteurenadministratie
U bent als ondernemer met veel dingen tegelijk bezig, maar wilt eigenlijk alleen bezig zijn met de gezondheid en groei van uw bedrijf. U verliest veel tijd aan het opvolgen van facturen, tijd die u veel beter kan besteden aan waar u goed in bent: ondernemen. Om deze tijd voor u vrij te maken nemen wij de debiteurenadministratie volledig uit uw handen. Ons team van experts wordt het verlengstuk van uw onderneming en u maakt de tijd vrij die uw onderneming verdient.

Wanneer komt u in aanmerking?

Bij CFG focussen we voornamelijk op de K van Kmo; kleine, jonge, (snel)groeiende ondernemingen met een minimale jaaromzet vanaf €120.000 euro. Ook Kmo’s die geconfronteerd worden met een (tijdelijk) dipje proberen we te helpen. Door onze jarenlange ervaring met ondernemers binnen Kmo’s kennen we precies de wensen en de noden en doen we waar we goed in zijn: ontzorgen.

Hoe werkt het uitbesteden van uw debiteurenadministratie bij CFG?

Wij hanteren de volgende uitgangspunten: 

We houden rekening met de wensen van uw klanten

Zo houden we rekening met betalingsafspraken die er al zijn met klanten en behandelen we klanten zoals zij behandeld willen worden. Kortom: wij zijn het verlengstuk van uw organisatie. 

We stemmen de administratie volledig af op uw organisatie

We nemen de debiteurenadministratie uit handen van uw organisatie en zorgen voor een naadloze aansluiting met de rest van uw administratie. 

We ontzorgen u en uw onderneming

U wilt als ondernemer bezig zijn met zaken die uw bedrijf doen groeien. Debiteurenadministratie kost vaak veel gedoe en tijd. 

Extra: kredietanalyse voor al uw klanten

Bij al onze services bieden wij gratis de mogelijkheid om kredietanalyses te doen bij uw klanten. Dit geeft u een stuk meer zekerheid en zorgt ervoor dat u met een gerust hart kunt ondernemen.