Close

Kredietanalyse van uw klanten

Voorkomen is beter dan genezen: nooit meer last van wanbetalers

Kredietanalyse van uw klanten

Een minimum aan informatie over uw debiteuren verlaagt het risico op mogelijke onaangename verrassingen en bijhorende kopzorgen. 

CFG zal daarom de kredietwaardigheid van uw bestaande en potentiële debiteuren onderzoeken, zelfs in de prospectiefase. Maandelijks heeft u recht op gratis solvabiliteitsonderzoeken, waarbij de kredietwaardigheid van uw (potentiële) debiteuren wordt gecontroleerd. Onze kredietanalyse bezorgt u een efficiënt en voordelig hulpmiddel om uw debiteurenportefeuille te laten groeien in een positieve richting. 

Waarom kredietanalyse?

Kredietanalyse
U wilt niet voor onaangename verrassingen komen te staan. Het is belangrijk om vooraf te weten met wie u zaken doet. Als u de kredietwaardigheid van uw klanten kent dan kunt u met een stuk meer zekerheid ondernemen. Want voorkomen is beter dan genezen.

Wanneer komt u in aanmerking?

Bij CFG focussen we voornamelijk op de kleinere KMO’s, met een minimale jaaromzet vanaf € 120.000. Door onze jarenlange ervaring met ondernemers binnen KMO’s kennen we precies de wensen en noden en doen we waar we goed in zijn: ontzorgen. 

Hoe werkt kredietanalyse?

Kredietanalyse bij CFG bestaat uit twee simpele stappen: 

U levert het ondernemingsnummer aan van de klant of prospect
Wij leveren de kredietanalyse aan

Ontdek onze andere diensten