Close

Onze factoringdiensten

Verruim je werkkapitaal met Commercial Finance Group

 

Financiering van uitgaande facturen

Zonder voldoende liquide middelen is (verder) groeien haast onmogelijk. Een snelle financiering is daarom van cruciaal belang.

CFG vergroot de financiële draagkracht van uw onderneming en financiert uw omzet binnen 24 tot 48 uur. Een financiering tot 90% van de uitstaande goedgekeurde facturen (incl. BTW) wordt ter beschikking gesteld in uw rekening-courant. U betaalt alleen interest op de effectief opgenomen bedragen en voor de periode dat u ze opgenomen heeft.

Deze unieke en soepele financieringstechniek groeit mee met uw omzet!

Opvolging van uw debiteurenadministratie

De administratieve opvolging van  uw debiteurenbestand vergt veel tijd en inzet. Opdat u zich op meer productieve taken zou kunnen concentreren, beheert CFG uw debiteurenportefeuille. U bent niet verplicht uw volledige debiteurenportefeuille over te dragen! Uw vaste contactpersoon bouwt een professionele en efficiënte relatie op met uw debiteuren. Uw contactpersoon beschikt over de nodige vakkennis om voor u de beste aanpak te bepalen en snel uw vorderingen te innen. Bovendien bepaalt u zelf, in samenspraak met CFG, welke rappelprocedures u wenst te implementeren.

Kredietanalyse van uw klanten

Een minimum aan informatie over uw debiteuren verlaagt het risico op mogelijke onaangename verrassingen en bijhorende kopzorgen.

CFG zal daarom de kredietwaardigheid van uw bestaande en potentiële debiteuren onderzoeken, zelfs in de prospectiefase. Maandelijks heeft u recht op gratis solvabiliteitsonderzoeken, waarbij de kredietwaardigheid van uw (potentiële) debiteuren wordt gecontroleerd. Onze kredietanalyse bezorgt u een efficiënt en voordelig hulpmiddel om uw debiteurenportefeuille te laten groeien in een positieve richting.

Wanneer het uw bedrijf betreft, voldoet alleen het grootste vertrouwen. Een gezonde en open dialoog is noodzakelijk om dat vertrouwen te creëren en om uw behoeften volledig te kunnen inschatten.

Uw bankonafhankelijke partner in factoring

Snel

Snelle voorfinanciering van uw uitgaande facturen.

Transparant

Heldere kostenstructuur (geen verdoken kosten, geen provisiekosten).

Bankonafhankelijk

100% bankonafhankelijke factoring.

Flexibel

U bepaalt zelf wanneer u voorschotten opneemt. Flexibele concentratie clausules voor uw debiteurenportefeuille.

Proactieve klantenopvolging

Proactieve opvolging door een vast contactpersoon met de nodige vakkennis om voor u de beste aanpak te bepalen.

Comfortabel

Geen zorgen meer over klantenadministratie en steeds voldoende liquide middelen voorhanden.